top of page

Mijn aanbod

Dit is het volledige aanbod van mijn praktijk. Bij een sessie neem ik de tijd voor jou en sluit ik aan bij wat op dat moment nodig is. Sessies kunnen in overleg gecombineerd worden. Kosten voor de sessies kunnen niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekering. 

Therapy

Holistisch Coaching

Middels coaching komen we vaak al tot inzichten. Bij holistisch coachen kijken we naar de persoon als een geheel en vormen fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel het uitgangspunt. Daarnaast brengen we in kaart welke rollen jij inneemt binnen het systeem waarin je functioneert. In welke rol voel je je senang, ervaar je weerstand of beleef je spanning? Welke ‘belemmerende’ overtuigingen en strategieën heb je ontwikkeld?

 

We zetten samen alles op papier zodat je overzicht krijgt en we tussentijds kunnen zien  of er beweging zit in bepaalde patronen en welke veranderingen er op treden. Als bedding zal ik je mee nemen in de vier windrichtingen vanuit het Sjamanisme, wat een unieke manier is om op een verhelderende manier naar jouw proces te kijken en te ervaren.

Sessie van 1 uur: €69,-
Hypnotherapie
Image by Ravi Pinisetti

Hypnotherapie

Bij het woord hypnose denken we al gauw aan een stoffige man die je een klokje voorhoudt, waarbij je vervolgens zijn aanwijzingen op moet volgen. Gelukkig komt dit beeld niet meer overeen met hoe we tegenwoordig hypnotherapie toepassen. Maar wat is hypnotherapie dan wel en waarom is het zo effectief? 

 

Bij hypnotherapie word je in een lichte trance gebracht waardoor we actief toegang krijgen tot de  onbewuste laag waar we mee gaan werken.

In je onderbewuste liggen de mogelijkheden om gevoelens te onderzoeken, nieuwe inzichten op te doen en overtuigingen die jou belemmeren te herzien. Je maakt als het ware nieuwe verbindingen aan, waardoor je ruimte gaat ervaren en je creëert wat je wel wilt.

Een lichte trance kun je vergelijken met het moment waarop je een spannend boek leest, een film kijkt of wanneer je tijdens het autorijden opeens beseft dat je al ergens bent maar de route nauwelijks hebt mee gekregen. Trance klinkt misschien spannend, maar het is juist een ontspannen staat waarin je altijd zelf de controle behoudt. Het is een middel om je kritische mind niet de boventoon te laten voeren, maar terug te gaan naar het gevoel. 

1 Sessie: €145
3 Sessies: €405
5 Sessies: €650
Desiree Swalef Illumination

Illumination

Illumination is een treffende energetische loslaattechniek die voortkomt uit het Sjamanisme en 'verlichting' betekent. Bij Illumination werken we op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Door middel van intensieve ademhaling, waarbij ik je begeleid, komen de diepere gevoelslagen naar boven die je mag loslaten. Hierbij maken we gebruik van lichte hypnose en regressie.

 

Hoe werkt het? Voorafgaand aan de sessie bespreken we zorgvuldig je hulpvraag. Waar loop je vast? Welk gevoel domineert en waarin ervaar je emotionele ballast? Welke oude pijnen blijven terugkeren? 

 

Daarna bespreken we de intentie die je wilt zetten om los te laten. Deze intentie is verbonden met het gevoel dat je niet langer wilt ervaren en waarin je ruimte wilt creëren. Met behulp van deze techniek zul je merken dat de lagen die je ooit hebt ontwikkeld om jezelf te beschermen, die je in eerste instantie hebben geholpen, steeds meer worden afgepeld. Dit zorgt ervoor dat je je uiteindelijk lichter en luchtiger gaat voelen en dat er meer zelfliefde ontstaat.

1 Sessie: €145
3 Sessies: €405
5 Sessies: €650
Illumination
Image by Joshua Sortino

Als vervolg: Soul Retrieval

Wanneer je na verschillende sessies van hypnotherapie en illuminiation gevoelslagen hebt losgelaten, bouwen we steeds meer toe naar verruiming in het onderbewustzijn. Deze verruiming geeft mogelijkheid om jouw verloren zielsdeel weer op te halen en te integreren, zodat je je weer heel gaat voelen.

 

Er is een reden geweest waarom de ziel zich destijds heeft afgesplitst en zonder dit op te ruimen zal dit deel ook niet terug willen keren. Soul Retrieval is daarom alleen mogelijk na meerdere sessies en een prachtig cadeau aan jezelf. 

Soul Retrieval is het terughalen van een zielsdeel, waardoor de heelheid van de ziel herstelt. Een krachtige, helende methode vanuit het Sjamanisme. Na een traumatische gebeurtenis kan het gevoel ontstaan dat een essentieel deel van jezelf ontbreekt, van jezelf is afgesplitst. In de Westerse psychologie noemen ze dit dissociëren. Er kan een gevoel ontstaan dat je je niet meer heel voelt en er in jou een verbinding ontbreekt.

 

Bij Soul Retrieval halen we het verloren zielsdeel terug waardoor er weer levenskracht ontstaat en je weer meer verbinding gaat ervaren. Je gaat je weer ‘heel’ voelen. Middels een geleide meditatie binnen een ‘sacred space’ maak je een reis door ruimte en tijd en daal je af naar de beneden wereld, oftewel jouw onderbewuste waar je inzichten krijgt in de ‘vier kamers’ van je ziel. Je krijgt inzichten in jouw wond, je zielscontract, de ultieme gift wat jou gegeven is en jouw zielsopdracht. 

 

Symptomen van zielsverlies zijn onder andere dissociatie, stress, depressie, allerlei soorten verslavingen, mensen die niet over het verlies/de dood heen komen, dromen niet kunnen manifesteren, geen relatie in stand kunnen houden, voortdurend weinig energie ervaren, zelfverwaarlozing.

Alleen mogelijk als vervolg op Hypnotherapie en/of Illumination

Sessie van 1,5 uur
€135,-
Image by Content Pixie

De wond is jou niet aan te rekenen, maar de verantwoordelijkheid tot  heling wel.

Meisje met leraar

Hypnotherapie voor Kinderen

Ook voor kinderen is hypnotherapie geschikt. Kinderen zijn ontvankelijk voor suggestie en de kritische mind staat minder op de voorgrond.

 

Kinderen kunnen nog heerlijk wegdromen in een staat van ontspanning, ze zijn creatief en durven groots te denken in wat ze allemaal zouden willen. Hierdoor kunnen zij vanuit een natuurlijke staat heen en weer bewegen tussen bewust en onbewust, wat juist ten goede komt aan de behandeling met hypnotherapie.

 

Naast de hypnotherapie zal ik kinderen voorzien van praktische tips en ouders voorzien van eventueel advies, zodat hier thuis mee verder gegaan kan worden. 

Hypnotherapie is geschikt voor klachten zoals psychosomatische klachten, piekeren en negatief denken, faalangst, onzekerheid of trauma.

Sessie van 1 uur: €125,-
Soulkey
Image by Victoriano Izquierdo

Soulkey

Soulkeytherapie is een gevorderde techniek van hypnotherapie, regressie en reïncarnatietherapie, waarbij je op zielsniveau een diepere connectie met jezelf aangaat. Zie het als een prachtige reis die je gaat maken, die jou antwoorden kan geven over je huidige leven, leven tussen levens, je vorige leven en de toekomst. Soulkey boort een diepere laag aan, waarbij naar voren komt wat zich op dat moment mag aandienen. Bij Soulkey kun je van tevoren geen verwachtingen stellen. Het is dat wat je toekomt waar jij, in jouw unieke proces, klaar voor bent. Na de sessie kun je verder met de opgedane informatie, de verrijkende inzichten en transformeren wat losgelaten mag worden. Voorbeelden waarvoor je een Soulkey-sessie kunt inzetten zijn:

•    Waarom loop ik steeds tegen dezelfde patronen aan?

•    Wat is mijn doel op deze aarde?

•    Wie is mijn spirituele gids?

•    Waarom heb ik voor dit leven gekozen?

•    Waarom voel ik me altijd alleen?

•    Wie of waar was ik in een vorig leven?

•    Ontmoeting met overleden dierbaren.

•    Verduidelijking van keuzes in mijn huidige leven.

•    Heb ik een missie?

•    Verduidelijking van dit lichaam in mijn huidige leven.

•    Wat zegt mijn lichamelijke klacht over mij?

•    Waar komt mijn angst vandaan?

Sessie van 2 tot 2,5 uur: €300,-
Image by Shane Rounce

Overbruggingstrajecten

Wanneer je op de wachtlijst staat voor de reguliere hulpverlening, maar de wachttijd nog lang duurt, dan kan dit soms een gevoel van onmacht geven. Eindelijk heb je de stap genomen je klachten te bespreken met de huisarts en ben je helemaal klaar voor een verwijzing. De teleurstelling is dan des te groter wanneer je hoort dat het nog weken of soms zelfs maanden kan duren. 

Vanuit mijn ervaring binnen de reguliere hulpverlening kan ik daarom een overbruggingstraject aanbieden. Dit geldt zowel voor kinderen als volwassenen. Wat houdt dit concreet in? 

 

 • We maken afspraken in een voor jou prettige frequentie, waardoor de wachttijd te overzien is.  

 • Je kunt een start maken om te ventileren waar jij tegen aan loopt en ontvangt van mij tools die jou in ‘the mean time’ ondersteunen.

 • Holistisch coaching kan jou helpen het totaal plaatje meer te overzien.  

 • Middels hypnotherapie is het mogelijk klachten te behandelen die voorliggend zijn en stelt je in staat inzicht te krijgen en vast iets op te ruimen.   

 • We kunnen afspraken maken met gezinsleden onderling, wanneer er thuis een onprettige dynamiek is. Hierdoor ontstaat er meer rust en ruimte.  

 • Wanneer de reguliere hulpverlening start, zorg ik voor een warme overdracht met een verslag.

Is er sprake van psychose of LVB dan is een overbruggingstraject niet passend binnen mijn praktijk. 

Prijs in overleg
Reiki
Reiki Treatment

Reiki

Alles is energie, alles bestaat uit energie. Vanuit dit weten is het energieveld alomvattend. Reiki betekent letterlijk universele levensenergie. Het is een van oorsprong Japanse helingswijze waarbij door middel van handoplegging energie wordt gestuurd. Reiki stimuleert het zelf-genezend vermogen van het lichaam en helpt om zichzelf van binnenuit te helen.

Reiki is een energetische behandeling waarbij op een liefdevolle manier het lichaam energie ontvangt en deze naar de plekken kan stromen waar het nodig is. Wanneer Reiki in te zetten;

 

 • Energiepeil weer aanvullen

 • Verhelpen van lichamelijke klachten

 • Verhelpen van geestelijke klachten

 • Ondersteunen van reguliere behandelingen

 • Ontspanning

 • Spirituele groei

Sessie van 1 uur: €49,-
bottom of page